Parkeren blijft gratis, maar wie zijn blauwe schijf niet legt of dat wel doet maar langer dan twee uren staat riskeert voortaan 25 euro boete te moeten betalen.
Volledig scherm
Parkeren blijft gratis, maar wie zijn blauwe schijf niet legt of dat wel doet maar langer dan twee uren staat riskeert voortaan 25 euro boete te moeten betalen. © Toon Verheijen

Parkeerschijf vergeten of langer dan twee uur parkeren op de Vrijheid? Dat is dan 25 euro aub

Wie vanaf 1 januari zijn of haar parkeerschijf vergeet te leggen of de maximale parkeerduur van twee uren aan de laars lapt, riskeert vanaf dan een retributie van 25 euro te moeten betalen. Nu is dat 15 euro. Het nieuwe reglement wordt niet door iedereen op gejuich onthaald al is de middenstand er niet op tegen.

0 reacties

 1. Coöperatie Hoogstraten: slecht jaar voor kers en kiwibes; goed jaar voor framboos en blauwe bes
  Hoogstraten

  Coöperatie Hoogstra­ten: slecht jaar voor kers en kiwibes; goed jaar voor framboos en blauwe bes

  De Coöperatie Hoogstraten boekte in 2020 een recordomzet van 290 miljoen euro, maar voor de kiwibessen en de kersen was het een minder jaar. Beide hadden te lijden onder de late nachtvorst in april en mei en voor de kiwibes kwam daar ook nog eens de hittegolf bij in augustus. Blauwe bessen, tomaten en frambozen werden dan weer fors meer aangevoerd dan vorige jaren. De aardbeien bleven constant met nog altijd meer dan 32.000 ton.
 2. Topjaar voor de aardbei, minder jaar voor de tomaat: Coöperatie Hoogstraten boekt toch recordomzet
  Hoogstraten

  Topjaar voor de aardbei, minder jaar voor de tomaat: Coöperatie Hoogstra­ten boekt toch recordom­zet

  De Coöperatie Hoogstraten heeft het bijzondere jaar 2020 afgesloten met een absolute recordomzet van 290 miljoen euro ofwel 48 miljoen euro meer dan het jaar 2019 wat toen al een record was. Die omzetstijging komt er vooral door de areaaluitbreiding van de tomaten die nochtans wel een slecht jaar qua prijsvorming beleefden. De aardbeien boekten een record met een gemiddelde prijs van 4 euro per kilogram.
 1. Sportsite Wereldakker krijgt naast nieuwe gymhal ook atletiekpiste, extra parking én kunstgrasveld
  Hoogstraten

  Sportsite Wereldak­ker krijgt naast nieuwe gymhal ook atletiekpi­s­te, extra parking én kunstgras­veld

  De eerste spadesteek voor de gloednieuwe gymhal op de sportsite Wereldakker zit in de grond. Als alles meezit wordt de hal eind 2021 in gebruik genomen. Na de sporthal komt er ook nog een splinternieuwe atletiekpiste, een kunstgrasveld en worden de overige sportvelden van voetbalvereniging HVV geheroriënteerd. Alles samen gaat het om een investering van ruim 6,5 miljoen euro.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"