Ian van Club Amai in Meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Ian van Club Amai in Meer. © Toon Verheijen

Parenclub ‘Club Amai’ viert heropening met heuse seksmarathon: “Vroeger had gekund, maar geen zin in omzeilen van regels”

Hoogstraten/MeerCorona was voor niemand een zege, maar al zeker niet voor de parenclubs. Er is echter licht aan het einde van de tunnel en dat heeft zaakvoerder Ian van Club Amai in Meer gemerkt toen hij zijn vaste klanten een whatsappje stuurde voor het marathonopeningsweekend begin oktober. “Ik werd overstelpt. Mensen hebben er duidelijk nood aan”, zegt Ian. De club organiseert op 10 oktober ook een opendeurdag — met kleren uiteraard die dag — voor iedereen die wil. 

 1. Sportoase Stede Akkers blijft onder de verwachtingen: voor 2021 dreigt een tekort van 435.000 euro
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Sportoase Stede Akkers blijft onder de verwachtin­gen: voor 2021 dreigt een tekort van 435.000 euro

  Stad Hoogstraten heeft voor 2020 een tekort van 55.000 euro moeten bijpassen voor Sportoase Stede Akkers. Voor 2021 dreigt zelfs een tekort van 435.000 euro met als grote boosdoener uiteraard de coronacrisis. Daarnaast blijft het complex ook los van corona onder de verwachte bezoekersaantallen. Samen met de stad wordt nu gekeken naar een structurele oplossing. “We zijn destijds vertrokken voor een samenwerking van dertig jaar en het siert dat de stad dat ze mee naar oplossingen willen zoeken”, zegt directeur Michaël Schouwaerts.
 2. Club Amai roept overheid op om parenclubs verplicht te sluiten: “Contacttracing? Dan krijgen we alleen nog bezoek van Mickey Mouse en Donald Duck”
  PREMIUM

  Club Amai roept overheid op om parenclubs verplicht te sluiten: “Contact­tra­cing? Dan krijgen we alleen nog bezoek van Mickey Mouse en Donald Duck”

  Hier en daar hebben enkele parenclubs de deuren al geopend – of ondertussen ook alweer gesloten – maar als het van Ian M. (32) van Club Amai in Meer (Hoogstraten) afhangt, moet de overheid heel de sector van de parenclubs voorlopig een verplichte sluiting opleggen. “Wie nu een gangbang organiseert kan alleen maar de illusie wekken dat hij dat veilig doet. En wij kunnen niet vallen onder de categorie sekswerkers, want er werken voor ons geen dames of heren van plezier.”