Ian Meesschaert van Club Amai.
Volledig scherm
PREMIUM
Ian Meesschaert van Club Amai. © Toon Verheijen

Parenclub Club Amai krijgt dreigbrief vol schrijffouten: “Hij ligt al tussen onze stapel wenskaarten, want de dreigementen houden geen steek”

HoogstratenClub Amai is nog maar amper drie weken open na een coronasluiting van anderhalf jaar of Ian en zijn broer Alan mochten al een dreigbrief ontvangen. De briefschrijver ‘waarschuwt’ de zaakvoerders dat ze geweld gaan gebruiken als Club Amai niet-gevaccineerde koppels zou weigeren. “En dat terwijl we niet eens een coronabewijs vragen”, zegt Ian Meesschaert die ons de integrale ‘brief’ liet lezen.

  1. RECONSTRUCTIE. Eén jaar na de moord op juf Mieke, zo verliep het onderzoek tot nu toe: nog steeds meer vragen dan antwoorden
    PREMIUM
    Herentals/Noorderwijk

    RECONSTRUC­TIE. Eén jaar na de moord op juf Mieke, zo verliep het onderzoek tot nu toe: nog steeds meer vragen dan antwoorden

    10 november 2021, vandaag is het exact een jaar geleden dat de Herentalse deelgemeente Noorderwijk opgeschrikt werd door de moord op Mieke Verlinden. De zorgjuf werd met 101 messteken om het leven gebracht in haar eigen huis. Over het wie, wat en waarom tasten de speurders vandaag de dag nog steeds in het duister. We zetten alle feiten van het voorbije jaar nog eens op een rijtje.