Ian Meesschaert van Club Amai.
Volledig scherm
PREMIUM
Ian Meesschaert van Club Amai. © Toon Verheijen

Parenclub Club Amai krijgt dreigbrief vol schrijffouten: “Hij ligt al tussen onze stapel wenskaarten, want de dreigementen houden geen steek”

HoogstratenClub Amai is nog maar amper drie weken open na een coronasluiting van anderhalf jaar of Ian en zijn broer Alan mochten al een dreigbrief ontvangen. De briefschrijver ‘waarschuwt’ de zaakvoerders dat ze geweld gaan gebruiken als Club Amai niet-gevaccineerde koppels zou weigeren. “En dat terwijl we niet eens een coronabewijs vragen”, zegt Ian Meesschaert die ons de integrale ‘brief’ liet lezen.

  1. Organisatie Bar Qatar Hoogstraten is er klaar voor: “Leuke setting, sfeervol decor en nu hopen op puike prestaties van onze Duivels”
    Hoogstraten

    Organisa­tie Bar Qatar Hoogstra­ten is er klaar voor: “Leuke setting, sfeervol decor en nu hopen op puike prestaties van onze Duivels”

    De organisatie van Bar Qatar is er klaar voor. Een van de hallen van de Coöperatie Hoogstraten is sfeervol ingericht om er vanaf woensdagavond een voetbalfeest van te maken. Het bier staat koud, het scherm staat opgesteld en de hal ademt WK-sfeer uit ondanks dat het bijna winter is. Samen met de Coöperatie Hoogstraten steunt de organisatie ook nog eens het goede doel. En als de Belgen scoren zal er ‘Goooooal! Goal! Goal!’ galmen. Hopelijk meer dan eens.