Indi Smitz, Marijn Verdult en Christophe Van Hoorebeeck rijden de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met symbolen die verwijzen naar familieleden die de strijd tegen de ziekte voeren of verloren.
Volledig scherm
PREMIUM
Indi Smitz, Marijn Verdult en Christophe Van Hoorebeeck rijden de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met symbolen die verwijzen naar familieleden die de strijd tegen de ziekte voeren of verloren. © RV

Overleden papa rijdt mee: Vrienden rijden 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met onder meer vingerafdruk

Westmalle/Halle/Wortel/Willebroek/MechelenDe sportieve vrienden Indi Smitz (28) en Marijn Verdult (32) uit Westmalle en Christophe Van Hoorebeeck (28) uit Halle (Zoersel) rijden komend hemelvaartweekend de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Dat als eerbetoon aan familieleden en naasten die de strijd tegen de ziekte voeren of verloren. De drie dragen hen mee in de vorm van een symbool. “Ik draag papa mee in en op mijn hart”, zegt Marijn. Als laatste actie organiseren ze komend weekend een benefietwandeling in Wortel.

  1. Papieren cadeaubon verdwijnt definitief: “Digitale versie heeft alleen maar voordelen voor klant én handelaars en horecazaken”
    Hoogstraten

    Papieren cadeaubon verdwijnt definitief: “Digitale versie heeft alleen maar voordelen voor klant én handelaars en horecaza­ken”

    VisitHoogstraten en het stadsbestuur verwijzen de papieren cadeaubon vanaf 11 juli definitief naar de prullenmand. Vanaf dan is enkel de digitale versie – die ene jaar geleden werd geintroduceerd – nog geldig. Aangesloten horecazaken en handelaars zijn enorm tevreden over de invoering van de digitale versie. “De digitale versie heeft alleen maar voordelen voor iedereen”, klinkt het.