Oppositie pleit voor betere samenwerking rond transportzone

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 2. Voorlopig geen aanwijzingen van Britse variant van coronavirus in Hoogstraten, voetbalclub HVV zet jeugdtrainingen wel stil tot 31 januari
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Voorlopig geen aanwijzin­gen van Britse variant van coronavi­rus in Hoogstra­ten, voetbal­club HVV zet jeugdtrai­nin­gen wel stil tot 31 januari

  Een klein beetje opluchting in Hoogstraten. Er is momenteel géén indicatie dat de Britse variant van het coronavirus circuleert. De voorbije dagen is het aantal besmettingen wel fors toegenomen in Hoogstraten. Voetbalvereniging Hoogstraten VV besliste zelfs om de jeugdtrainingen tot 31 januari stop te zetten. Eerder besliste al een andere sportclub om de werking volledig stil te zetten na meerdere besmettingen.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"