De Gravin Elisabethlaan zou afgesloten worden en hier zou het plein dan starten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Gravin Elisabethlaan zou afgesloten worden en hier zou het plein dan starten. © Toon Verheijen

Ondergrondse parking in Hoogstraten? Dossier al onder vuur nog voor eerste concrete stappen zijn gezet

HoogstratenTegen eind 2024 wil de stad Hoogstraten een ondergrondse parking én een nieuw plein gerealiseerd hebben in de Gravin Elisabethlaan. De oppositie heeft zware kritiek op de plannen en vindt dat er nog andere locaties onderzocht moeten worden. Maar voor het stadsbestuur ligt de locatie vast.

 1. Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de Kempen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de Kempen. Van zwemmen in het Zilvermeer in Mol tot wandelen met ezels in Ramsel: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 2. Hoogstraatse club Renzo Gracie Belgium gooit hoge ogen in Europese topwedstrijd Brazilian Jiu-Jitsu: “Bijzonder trots als coach om dit te zien”
  Hoogstraten

  Hoogstraat­se club Renzo Gracie Belgium gooit hoge ogen in Europese topwed­strijd Brazilian Ji­u-Jit­su: “Bijzonder trots als coach om dit te zien”

  Renzo Gracie Belgium heeft tijdens een Europese wedstrijd Brazilian Jiu-jitsu flink wat prijzen in de wacht gesleept. De club bewijst daarmee dat er aardig wat talent in haar rangen heeft. Enkele weken geleden kreeg de club overigens bezoek van Hannette Staack, een levende legende in de wereld van BJJ. “BJJ en MMA behoren tot de snelst groeiende sporten ter wereld”, zegt hoofdinstructeur Olivier De Pryck.