Mario Schumacher zou graag deze tafel bemachtigen. “Hier heb ik enorm veel herinneringen aan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Mario Schumacher zou graag deze tafel bemachtigen. “Hier heb ik enorm veel herinneringen aan.” © Toon Verheijen

Nog een laatste keer rondwandelen in Highstreet voor veiling inboedel eindigt: “Een stukje van deze discotheek in huis halen, dat is pure nostalgie”

HoogstratenDe veiling van de inboedel van Highstreet loopt woensdag af en vandaag kon je voor het laatst nog eens rondwandelen in de discotheek en herinneringen ophalen. Daarna starten de verbouwingen. Mario Schumacher (41) kwam alvast kijken en deed een bod op enkele items. “Hier heb ik zo’n mooie en zalige momenten beleefd. Ik moet gewoon een stukje Highstreet in huis halen”, lacht hij.

 1. Highstreet heropent eind 2021 als discotheek: “Gaan het pand volledig renoveren, maar iconische H blijft behouden”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Highstreet heropent eind 2021 als discotheek: “Gaan het pand volledig renoveren, maar iconische H blijft behouden”

  Discotheken zijn een uitstervend ras te noemen, maar dankzij een privé-investeerder krijgt Highstreet in Hoogstraten een tweede - of is het ondertussen al een derde of vierde - leven, als discotheek én als evenementenlocatie. Het gebouw wordt binnenin volledig verbouwd en de molen wordt afgebroken zodat er één grote ruimte ontstaat. Oprichter Fred van Ostaeyen en de laatste zaakvoerder Nick Jorissen blijven ook aan boord. Momenteel staat de inboedel te koop via een online veiling.
 2. Na sluiting door corona, faling van uitbatingsvennootschap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Na sluiting door corona, faling van uitbatings­ven­noot­schap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”

  Het opsporingsbericht dat de politiezone Noorderkempen eerder op de dag verspreidde rond de inbraak in een horecazaak in Hoogstraten, gaat om de voormalige discotheek Highstreet. De daders gingen er op de dag voor Kerstmis aan de haal met duizenden euro’s aan elektronica. “Alsof het hele coronagebeuren nog niet genoeg is”, zucht Nick Jorissen.
 3. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen