Het recreatiedomein De Mosten mag de blauwe vlag hijsen, heeft unieke zitbanken gekregen én kreeg een spectaculaire waterspeelplaats aan de rand van de zwemvijver.
Volledig scherm
Het recreatiedomein De Mosten mag de blauwe vlag hijsen, heeft unieke zitbanken gekregen én kreeg een spectaculaire waterspeelplaats aan de rand van de zwemvijver. © Toon Verheijen

Nieuwe waterspeelplaats, blauwe vlag én unieke zitbanken gemaakt uit Meerse eiken op De Mosten

MeerHet recreatiedomein De Mosten in Meer  is klaar voor de zomer. Ondanks het slechte weer van zondagnamiddag werd een nieuwe waterspeelplaats aan de rand van de zwemvijver in gebruik genomen. De zwemvijver mag ook de blauwe vlag laten wapperen wat er op duidt dat het zwemwater van topkwaliteit is. Nog een leuk weetje: de gloednieuwe houten zitbanken die her en der geplaatst zijn, zijn afkomstig van de eiken die gekapt zijn in de John Lijsenstraat.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).