V.l.n.r.: Kathleen De Clerq, Kurt Loomans, Arnold Wittenberg, Roger Van Aperen, Jos Martens, burgemeester Marc Van Aperen en Flor Nuyts.
Volledig scherm
V.l.n.r.: Kathleen De Clerq, Kurt Loomans, Arnold Wittenberg, Roger Van Aperen, Jos Martens, burgemeester Marc Van Aperen en Flor Nuyts. © Peter Vanderveken

Nieuwe parking met 80 plaatsen aan Wortel-Kolonie

Wortel-Kolonie is een nieuwe parking met 80 permanente plaatsen rijker, evenals een overloopparking in grasdals voor een zestigtal voertuigen. De bijkomende parkeerplaatsen zijn volgens het bestuur een nieuwe stap in de ontwikkeling van Wortel-Kolonie als toeristische trekpleister.

0 reacties

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 2. Kinderdagverblijf Spijker moet week dicht na vier positieve coronatesten: ook ouders van 101 kindjes verplicht in quarantaine als ze in het gebouw zijn geweest
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Kinderdag­ver­blijf Spijker moet week dicht na vier positieve coronates­ten: ook ouders van 101 kindjes verplicht in quarantai­ne als ze in het gebouw zijn geweest

  Het kinderdagverblijf Spijker in de Gelmelstraat heeft woensdag de deuren moeten sluiten nadat vier personeelsleden de voorbije dagen positief hebben getest op corona. De andere personeelsleden én de ouders die in het gebouw zijn geweest, moeten zich ook laten testen. Alles samen zitten er 101 kinderen in het kinderdagverblijf. In Hoogstraten zelf steeg het aantal coronabesmettingen de laatste dagen ook fors.
 1. Antilliaanse Feesten kijken voorzichtig uit naar de festivalzomer: “Ticketverkoop kan op één dag online staan”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Antilliaan­se Feesten kijken voorzich­tig uit naar de festivalzo­mer: “Ticketver­koop kan op één dag online staan”

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) liet vorige week verstaan dat er uiterlijk midden maart beslist wordt over de organisatie van de zomerfestivals. Voorlopig heerst er dus nog grote onzekerheid bij de meeste organisatoren, ook bij de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten. Toch wordt de editie van 2021 wel voorzichtig voorbereid. “Er liggen verschillende scenario’s op tafel, maar op dit moment is het nog afwachten.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"