Zo moet de nieuwe site eruit gaan zien.
Volledig scherm
Zo moet de nieuwe site eruit gaan zien. © Toon Verheijen

Na 10 jaar plannen, praten en geduld uitoefenen: werken op historische kloostersite in Meer starten op 12 november

Het leek bij momenten op de processie van Echternach, maar na een voorbereiding van meer dan tien jaar gaan op 12 november de echte bouwwerken van start op de oude kloostersite in Meer. De site heeft meer dan twintig jaar leeg gestaan, maar na de afbraakwerken een jaar geleden lijkt het tweede leven van de site definitief van start te gaan.

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Hoogstratenaar is gelukkig en woont graag in zijn stad of de deeldorpen: “Maar het vertrouwen in het stadsbestuur scoort maar een 3,5 op 10"
  Hoogstraten

  Hoogstrate­naar is gelukkig en woont graag in zijn stad of de deeldorpen: “Maar het vertrouwen in het stadsbe­stuur scoort maar een 3,5 op 10"

  Ruim 8 op de 10 Hoogstratenaren woont graag in de stad en haar deeldorpen en bijna 9 op 10 voelt zich ook gelukkig. Op vlak van kinderopvang, voorzieningen voor ouderen en sport scoort de stad ook goed in de Stadsmonitor. Maar er zijn ook een reeks cijfers die om aandacht schreeuwen. Zo lijkt er veel kinderarmoede, scoort de stad slecht op vlak van cultuur en veilige fietspaden én op vlak van participatie. Ook het vertrouwen in het gemeentebestuur scoort ondermaats: 35 procent.
 1. Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstraten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen
  Hoogstraten

  Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstra­ten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen

  Paul Snoeys (54) van restaurant-brasserie De Gulden Coppe in Hoogstraten is de nieuwe voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. Hij volgt daarmee Ed Van den Ouweland (58), ex-Hoogstratenaar en tegenwoordig woonachtig in Schilde, op. “We hebben de voorbije jaren onze sector op de kaart gezet en geprofessionaliseerd”, klinkt het. Ed runde verschillende horecazaken waaronder tot 2019 brouwerij ‘t Pakhuis in Antwerpen.