Het stadhuis van Hoogstraten
Volledig scherm
Het stadhuis van Hoogstraten © Toon Verheijen

My Local Job wil helpen om vacatures sneller ingevuld te krijgen bij bedrijven en verenigingen in Hoogstraten

HoogstratenDe stad Hoogstraten sluit als eerste Kempense gemeente aan bij My Local Job. Het gaat om een digitaal platform die de zoektocht van werkgevers naar geschikt personeel moet vergemakkelijken.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Veldrijder Jens C. schuldig aan overlijden van ‘burgemeester van de Mostencross’ Jef Schalk (81): “Hij moet het slachtoffer gezien hebben”
  PREMIUM

  Veldrijder Jens C. schuldig aan overlijden van ‘burgemees­ter van de Mosten­cross’ Jef Schalk (81): “Hij moet het slachtof­fer gezien hebben”

  Jens C., veldrijder bij de elite zonder contract, uit Houthalen-Helchteren is door de politierechtbank in Turnhout veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden. Jens C. reed op 4 december vorig jaar Jef Schalk (81) aan ter hoogte van recreatiedomein De Mosten waar toen cyclocrosswedstrijden werden gereden. Het slachtoffer overleed enkele uren later in het ziekenhuis. “Hij is het slachtoffer zelfs voorbij gereden”, zegt de politierechter. Van onvoorzichtigheid tot een dodelijk slachtoffer.
  Hoogstraten