Illustratiebeeld van een cannabisplantage.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van een cannabisplantage. © Shutterstock

Moeder en zoon zetten villa vol cannabisplanten... om dan met dure luxeproducten te pronken op YouTube

Een moeder en zoon uit Hoogstraten riskeren celstraffen tot 4 jaar voor de teelt van cannabis en de productie van amfetamines. De politie ontdekte in hun villa aan Hoogeind een cannabisplantage met 617 planten. Zoonlief maakte op YouTube grote sier met de duurste luxeproducten.

0 reacties

 1. Twintig nieuwe assistentiewoningen in residentie ‘De Veiling’: “Niet alleen zorg is belangrijk, maar ook sociale contacten”
  Hoogstraten

  Twintig nieuwe assisten­tie­wo­nin­gen in residentie ‘De Veiling’: “Niet alleen zorg is belangrijk, maar ook sociale contacten”

  De gloednieuwe residentie ‘De Veiling' is definitief opgeleverd. In het gebouw zijn twintig assistentiewoningen ondergebracht. De vzw Assistentie Woning zorgt continu voor een noodpermanentie, maar er is ook 14 uur per week een assistente aanwezig. “Vroeger primeerde de zorgbehoefte van een van de partners bij het kiezen voor een assistentiewoning, maar nu is het vooral het sociale aspect dat belangrijk is.”
 2. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

  De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!