Illustratiebeeld van een cannabisplantage.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van een cannabisplantage. © Shutterstock

Moeder en zoon zetten villa vol cannabisplanten... om dan met dure luxeproducten te pronken op YouTube

Een moeder en zoon uit Hoogstraten riskeren celstraffen tot 4 jaar voor de teelt van cannabis en de productie van amfetamines. De politie ontdekte in hun villa aan Hoogeind een cannabisplantage met 617 planten. Zoonlief maakte op YouTube grote sier met de duurste luxeproducten.

0 reacties

 1. Kleinste dorp met grootse plannen: Baarle-Hertog en Baarle-Nassau willen volledige centrum herinrichten
  Baarle-Hertog/Baarle Nassau

  Kleinste dorp met grootse plannen: Baar­le-Her­tog en Baar­le-Nas­sau willen volledige centrum herinrich­ten

  Baarle-Hertog en Baarle-Nassau hebben samen een Masterplan Centrum Baarle laten uittekenen om het pittoreske centrum van de enclavegemeente aantrekkelijker te maken voor de bewoners, maar ook voor ondernemers en toeristen. In het plan wordt heel het centrum aangepakt, gaande van de Loswal tot het Sint-Annaplein, de omgeving van de kerk en enkele centrumstraten. Het plan zal stapsgewijs uitgevoerd worden én is afhankelijk van de financiële toestand. Dit masterplan komt bovenop de plannen van Baarle-Hertog om het historisch centrum aan te pakken.
 2. Nieuw project ‘Goei Gerief’ geeft Kempisch agrarisch erfgoed weer glans
  Hoogstraten/Merksplas/Rijkevorsel/Beerse/Baarle-Hertog

  Nieuw project ‘Goei Gerief’ geeft Kempisch agrarisch erfgoed weer glans

  Om het roestig wordende agrarisch erfgoed van de Noorderkempen virtueel op te blinken, lanceert de lokale erfgoedcel het nieuwe project ‘Goei Gerief’. Met financiële steun van Europa, Vlaanderen en de provincie Antwerpen brengt een ploeg van enthousiaste vrijwilligers landbouwwerktuigen, -technieken en -ambachten, maar ook hoeves en landschapselementen in kaart om ze uiteindelijk te inventariseren en te digitaliseren voor de toekomst.