Liesbeth Brosens uit Meer mocht met een splinternieuwe fiets naar huis.
Volledig scherm
Liesbeth Brosens uit Meer mocht met een splinternieuwe fiets naar huis. © Stad Hoogstraten

Liesbeth Brosens uit Meer hoofdwinnaar van ‘Met belgerinkel naar de winkel’

Meer/MinderhoutLiesbeth Brosens uit Meer is de hoofdwinnaar geworden van de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’. In totaal deden 74 handelaars mee en werden honderden volle stempelkaarten ingeleverd. Met de actie willen Unizo, de winkeliers en de stad de inwoners stimuleren om de auto zoveel mogelijk aan de kant te laten bij het winkelen.

 1. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?