Leerlingen legen de eerste gevelstenen.
Volledig scherm
Leerlingen legen de eerste gevelstenen. © Peter Vanderveken

Leerlingen VITO bouwen eigen schoolgebouw: “Perfecte praktijkervaring”

Leerlingen van VITO hebben vrijdag de eerste steen gelegd voor hun nieuw gebouw, dat over twee jaar klaar moet zijn. De school bouwt ook een nieuwe blok voor de houtafdeling en over enkele jaren volgt een nieuwbouw voor de eerste graad. “De leerlingen doen hier de perfecte praktijkervaring op”, zegt Hans Van Loon van VITO.

0 reacties

 1. Kleuterscholen Hoogstraten en VBS Merksplas gaan ook dicht, maar wel noodopvang voorzien
  Hoogstraten/Merksplas

  Kleuter­scho­len Hoogstra­ten en VBS Merksplas gaan ook dicht, maar wel noodopvang voorzien

  De scholengemeenschap Jong Markdal besloot donderdagavond om naast de basisscholen ook de kleuterscholen gesloten te houden, nog voor de algemene koepel dat deed. Er wordt wel noodopvang voorzien. Het gaat om het Spijker en het Klein Seminarie in Hoogstraten, De Klimtoren in Meerle, Scharrel in Minderhout en de VBS Merksplas. Ook de gemeenteschool van Hoogstraten zal hetzelfde principe hanteren.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren