Leerlingen van VTIO bouwden  mee aan de lokalen in Weelde.
Volledig scherm
Leerlingen van VTIO bouwden mee aan de lokalen in Weelde. © RV

Leerlingen van VITO bouwen chirolokalen in Weelde

Hoogstraten/WeeldeLeerlingen van het VITO in Hoogstraten hebben de Chiro in Weelde meer dan een handje toegestoken in de bouw van hun nieuwe lokalen. Het resultaat is ‘Den Barak’ waar binnenkort de Chiro van Weelde naar hartenlust kan spelen. Wie trouwens nog bouwplannen heeft én beroep wil doen op de vakmannen van VITO? Stuur gerust een mail naar wim.vandenheuvel@vitohoogstraten.be.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.