De leerlingen van VITO in Hoogstraten behaalden knappe resultaten op de Vlaamse Houtproef.
Volledig scherm
De leerlingen van VITO in Hoogstraten behaalden knappe resultaten op de Vlaamse Houtproef. © RV

Leerlingen Hout van VITO kapen dertien prijzen weg op Vlaamse Houtproef

HoogstratenLeerlingen van het VITO in Hoogstraten hebben hoge ogen gegooid tijdens de Vlaamse Houtproef provincie Antwerpen. Dertien van hen hebben het tot laureaat gebracht en Axl Kapitein van 4HBT wist het zelfs tot eindwinnaar te schoppen.

 1. Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofakkoord staat deur open voor minderwaardig voedsel”
  Kempen

  Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofak­koord staat deur open voor minderwaar­dig voedsel”

  Honderden boeren hebben woensdagavond op verschillende bruggen van de E19 en de E34 in de provincie Antwerpen actie gevoerd. Enerzijds om hun collega’s in Nederland te steunen, maar anderzijds om ook de problematiek rond het stikstofdossier in België aan te kaarten. “Burgers wakker maken dat het stikstofakkoord niet leefbaar is voor ons”, klinkt het.
 2. Papieren cadeaubon verdwijnt definitief: “Digitale versie heeft alleen maar voordelen voor klant én handelaars en horecazaken”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Papieren cadeaubon verdwijnt definitief: “Digitale versie heeft alleen maar voordelen voor klant én handelaars en horecaza­ken”

  VisitHoogstraten en het stadsbestuur verwijzen de papieren cadeaubon vanaf 11 juli definitief naar de prullenmand. Vanaf dan is enkel de digitale versie – die ene jaar geleden werd geintroduceerd – nog geldig. Aangesloten horecazaken en handelaars zijn enorm tevreden over de invoering van de digitale versie. “De digitale versie heeft alleen maar voordelen voor iedereen”, klinkt het.