De leerlingen die maandag naar school kwamen, trokken naar het woonzorgcentrum Stede Akkers met deze hartverwarmende boodschap.
Volledig scherm
De leerlingen die maandag naar school kwamen, trokken naar het woonzorgcentrum Stede Akkers met deze hartverwarmende boodschap. © RV

Leerlingen basisschool hebben warme boodschap voor bewoners rusthuis: “Wij zien jullie graag!”

 1. Stad koopt pand van Apart Keukens voor 1,15 miljoen euro met oog op uitbreiding zorgcampus Stede Akkers
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Stad koopt pand van Apart Keukens voor 1,15 miljoen euro met oog op uitbrei­ding zorgcampus Stede Akkers

  De stad Hoogstraten koopt het pand aan waar nu keukenzaak Apart Keukens is gevestigd voor 1,15 miljoen euro met de bedoeling op termijn de zorgcampus Stede Akkers uit te breiden. Zo’n uitbreiding is nodig gezien de lange wachtlijst. De eigenaar mag het pand de komende negen jaar nog wel blijven verhuren. De oppositie kant zich tegen de verkoop omdat het fors boven het schattingsverslag gaat. De aankoop is goedgekeurd maandagavond op de gemeenteraad.
 2. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 1. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto

 2. Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer
  Play

  Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer