Arne Dondeyne nadert de kaap van 500 websites.
Volledig scherm
Arne Dondeyne nadert de kaap van 500 websites. © Mark & Think

Leerkracht, creatieveling en marketingvirtuoos Arne Dondeyne nadert kaap van 500 gemaakte websites: “Zelf nooit 1 euro besteed aan adverteren, want de blabla deed goed zijn werk”

Hoogstraten/Oud-TurnhoutVijftien jaar geleden startte Arne Dondeyne tijdens zijn studentenjaren in Kortrijk met iets waar hij goed in was: websites maken. Best hip in die tijd nog, maar er was vraag naar. Vijftien jaar later doet hij het nog altijd, naast zijn job als leerkracht aan het Spijker. De teller staat inmiddels op 500 websites. Zijn bedrijfje heet Mark & Think, een vette knipoog naar – hoe raad je het – marketing. “Melissa kwam op de naam tijdens de rit naar de notaris. Ik heb hem moeten smeken nog snel de naam te veranderen in alle documenten”, lacht Arne.

  1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
    PREMIUM
    Antwerpen

    Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

    Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.