Kinderdagverblijf Spijker moet tot 21 januari de deuren sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderdagverblijf Spijker moet tot 21 januari de deuren sluiten. © Google Maps

Kinderdagverblijf Spijker moet week dicht na vier positieve coronatesten: ook ouders van 101 kindjes verplicht in quarantaine als ze in het gebouw zijn geweest

HoogstratenHet kinderdagverblijf Spijker in de Gelmelstraat heeft woensdag de deuren moeten sluiten nadat vier personeelsleden de voorbije dagen positief hebben getest op corona. De andere personeelsleden én de ouders die in het gebouw zijn geweest, moeten zich ook laten testen. Alles samen zitten er 101 kinderen in het kinderdagverblijf. In Hoogstraten zelf steeg het aantal coronabesmettingen de laatste dagen ook fors.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Kinderdagverblijf Spijker deels terug open, nu ook positieve gevallen bij politie Noorderkempen
  Hoogstraten/Rijkevorsel/Merksplas

  Kinderdag­ver­blijf Spijker deels terug open, nu ook positieve gevallen bij politie Noorderkem­pen

  Het kinderdagverblijf Spijker heeft een van de groepen vandaag weer kunnen openen. Voor de andere groepen is het nog even afwachten, maar mogelijk kunnen die tegen het einde van de week ook weer open. Er zijn nog wel enkele extra positieve testen geweest, maar het is niet helemaal duidelijk waar die zijn opgelopen. Bij de politiezone Noorderkempen zijn er nu ook enkele positieve gevallen, maar de werking komt zeker niet in het gedrang.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"