Kinderdagverblijf Spijker in Hoogstraten.
Volledig scherm
Kinderdagverblijf Spijker in Hoogstraten. © Google Maps

Kinderdagverblijf Spijker deels terug open, nu ook positieve gevallen bij politie Noorderkempen

Hoogstraten/Rijkevorsel/MerksplasHet kinderdagverblijf Spijker heeft een van de groepen vandaag weer kunnen openen. Voor de andere groepen is het nog even afwachten, maar mogelijk kunnen die tegen het einde van de week ook weer open. Er zijn nog wel enkele extra positieve testen geweest, maar het is niet helemaal duidelijk waar die zijn opgelopen. Bij de politiezone Noorderkempen zijn er nu ook enkele positieve gevallen, maar de werking komt zeker niet in het gedrang. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Provincie Antwerpen bereidt coronaveilige editie van Pennenzakkenrock voor
  PREMIUM
  Mol

  Provincie Antwerpen bereidt coronavei­li­ge editie van Pennenzak­ken­rock voor

  Net als veel andere festivals bereidt Pennenzakkenrock zich voor op een coronaproof editie indien Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon de festivalzomer van 2021 toch nog groen licht zou geven. Om de 27ste editie van het kinderfestival aan het Zilvermeer veilig te houden, zullen de bezoekers gespreid worden over drie, mogelijk zelfs vier dagen. De provincie Antwerpen beperkt ook het aantal inschrijvingen per dag.
 2. Papa (43) smeert eigen uitwerpselen op gezicht van zijn kinderen en wil nu opnieuw bezoekrecht: “Om band met hen te herstellen”
  PREMIUM
  Retie

  Papa (43) smeert eigen uitwerpse­len op gezicht van zijn kinderen en wil nu opnieuw bezoek­recht: “Om band met hen te herstellen”

  Een 43-jarige man uit Retie heeft zijn kinderen op een mensonwaardige manier behandeld. Wanneer ze een weekend bij hem waren, smeerde hij zijn eigen uitwerpselen in hun gezicht. “Ze mochten zich dan niet wassen zodat ze het langdurig zouden ruiken.” Hij ging ook met bloot achterwerk op het gezicht van zijn dochter zitten. Nu probeert hij via de familierechtbank terug bezoekrecht voor zijn kinderen te krijgen.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo