Ken Herrijgers en Karen Kenis openen in september Tattoo Club Hoogstraten.
Volledig scherm
Ken Herrijgers en Karen Kenis openen in september Tattoo Club Hoogstraten. © Toon Verheijen

Ken en Karen openen in september Tattoo Club Hoogstraten: “Elke maand twee internationale artiesten voor het grotere werk”

HoogstratenKen Herrijgers en Karen Kenis openen in september Tattoo Club Hoogstraten. Telkens zullen een maand lang nationale en internationale tattooartiesten neerstrijken om er hun kunstwerken te plaatsen op armen, benen, rug,... Ze doen het in franchise van ex-Temptation Island-deelnemer Tim De Pril, die jaren geleden zijn zaak startte in Brussel.

  1. Onze weekendtips voor de Kempen: een escapewandeling, een unieke plantentuin of de sportieve toer op met een triatlon
    PREMIUM
    Kempen

    Onze weekend­tips voor de Kempen: een escapewan­de­ling, een unieke planten­tuin of de sportieve toer op met een triatlon

    De zomer is stilaan voorbij. Het schooljaar weer begonnen, maar in het weekend maken we toch nog altijd graag wat tijd vrij om ergens naar toe te gaan. Wij maken een kleine selectie met enkele mogelijkheden om alleen, samen met vrienden of met het gezin op uitstap te gaan. Van een triatlon deels voor het goede doel, tot de Dag van de Landbouw of de provinciale veldritkampioenschappen. Of wat dacht u van een unieke plantentuin of een ‘escapewandeling’.