Het Begijnhof in Hoogstraten
Volledig scherm
PREMIUM
Het Begijnhof in Hoogstraten © Toon Verheijen

Kapper (29) pleegt brutale home invasion: “Geldproblemen door verplichte coronasluiting”

HoogstratenDrie jaar lang had hij een goed draaiende kapperszaak. Maar door de verplichte coronasluiting had Roberto N. (29) plots geen inkomen meer om zijn vier jonge kinderen te onderhouden. Om toch geld in het laatje te krijgen, pleegde hij een gewapende home invasion in het Begijnhof in Hoogstraten. De bewoner raakte daarbij gewond. De kapper dreigt nu voor vele jaren achter de tralies te vliegen.

 1. Zes Kempense gemeenten willen meer bezoekers om lokale economie een boost te geven
  Geel/Herentals/Hoogstraten/Mol/Heist-op-den-Berg/Turnhout

  Zes Kempense gemeenten willen meer bezoekers om lokale economie een boost te geven

  ‘De 6 van de Kempen’. Met dat project willen Mol, Geel, Herentals, Turnhout, Hoogstraten en Heist-op-den-Berg hun winkelkernen en ondernemers onder de aanbracht brengen en hun lokale economie versterken. Europa, Provincie Antwerpen, Vlaanderen en de lokale besturen investeren met dit project het volgende jaar meer dan 760.000 euro in de Kempense detailhandel.
 2. Moordenares smeekt om tweede kans: “Veroordeling uitgezeten, maar maatschappij blijft haar straffen”
  PREMIUM
  Turnhout

  Moordena­res smeekt om tweede kans: “Veroorde­ling uitgezeten, maar maatschap­pij blijft haar straffen”

  De echtgenoot van Carolien V.L. weerlegt de kritiek dat zijn vrouw een zielloos monster zou zijn. Hij benadrukt dat ze net als iedereen werkt en voor haar gezin zorgt. “Carolien doet alles om een normaal leven te leiden. Maar ze krijgt gewoon geen kans van de maatschappij. Dat moet stoppen”, reageert Gunther V.O. In juni 2007 bracht Carolien V.L. haar liefdesrivale Priscilla Vervecken om het leven. Nog voor het assisenproces trouwde ze met het lief van haar slachtoffer.