Zaal Markenhof in Minderhout
Volledig scherm
Zaal Markenhof in Minderhout © Toon Verheijen

Kapellekensloop voor jong en oud in Minderhout

MinderhoutKWB Minderhout organiseert op 11 juni opnieuw de Kapellekensloop. Voor jong en oud zijn er aangepaste afstanden. Aan zaal ’t Markenhof is een zomerterras.

 1. De Vrijheid wordt een groot festivalterrein met optredens aan verschillende cafés: “Tijd om eindelijk weer eens te knallen”
  Hoogstraten

  De Vrijheid wordt een groot festival­ter­rein met optredens aan verschil­len­de cafés: “Tijd om eindelijk weer eens te knallen”

  De eerste zondag van Heilig Bloed zit er op en was meteen een voltreffer. Het was duidelijk dat heel Hoogstraten het evenement van het jaar toch wel gemist had tijdens die coronacrisis. Nu woensdag staat de jaarmarkt op het programma en wordt de Vrijheid dankzij verschillende horecazaken omgedoopt tot één groot festivalterrein. “We gaan er een lap op geven”, klinkt het. Ook de stratenloop maakt weer een comeback.
 2. Inwoners van Wortel willen tegen 2030 een groener en socialer dorp: “De prachtige natuur rondom ons moet doorgetrokken worden naar centrum”
  PREMIUM
  Wortel

  Inwoners van Wortel willen tegen 2030 een groener en socialer dorp: “De prachtige natuur rondom ons moet doorgetrok­ken worden naar centrum”

  Het groenste dorp, het sociaalste dorp, het meest echte dorp. Dat zijn de ambities van het burgerinitiatief Wortel 2030. In nauwe samenwerking met het stadsbestuur en de stedelijke diensten wordt er gewerkt aan een toekomstvisie. “We willen een groener dorp met een grotere leefbaarheid. Een dorp waar we allemaal nog trotser op kunnen zijn”, zeggen Tom Brosens en Dirk Vanhaute van het burgerinitiatief Wortel 2030.