Johan Vermeeren.
Volledig scherm
Johan Vermeeren. © www.hoogstraten.be

Johan Vermeeren stopt na dertien jaar als raadslid

Johan Vermeeren, dertien jaar lang raadslid voor CD&V en tijdens de vorige legislatuur nog voorzitter van de gemeenteraad, houdt het voor bekeken. Hij wordt in de gemeenteraad opgevolgd door Ilse Verachtert die tijdens de gemeenteraad van december de eed zal afleggen als opvolgster. 

0 reacties

 1. Tweehonderdtal mensen neemt deel aan protestactie tegen coronamaatregelen in grensdorp Baarle: organisatie kondigt ook grote ‘Europese’ actie aan in Brussel
  Baarle-Hertog/Baarle-Nassau

  Tweehon­derd­tal mensen neemt deel aan protestac­tie tegen coronamaat­re­ge­len in grensdorp Baarle: organisa­tie kondigt ook grote ‘Europese’ actie aan in Brussel

  Een kleine 200 demonstranten uit de ruime regio van het enclavedorp Baarle-Hertog en Baarle-Nassau hebben zaterdagmiddag een protestactie gehouden in de centrum van het dorp. De actie ging uit van een organisatie die zich ‘Europeans United’ noemt en die zich kant tegen de volgens hen disproportionele maatregelen die verschillende Europese lidstaten zouden nemen in strijd tegen het coronavirus. De betoging verliep zonder incidenten.
 1. Burgemeester uitgescholden voor ‘trut’ nadat ze jongeren betrapt op feestje in Gemeentebos
  PREMIUM
  Rijkevorsel

  Burgemees­ter uitgeschol­den voor ‘trut’ nadat ze jongeren betrapt op feestje in Gemeente­bos

  Burgemeester Dorien Cuylaerts (N-VA) van Rijkevorsel betrapte donderdagavond een tiental jongeren in het Gemeentebos op wat vermoedelijk een lockdownfeestje was. Ze hadden er ook een kampvuurtje gemaakt wat al helemaal verboden is op het terrein. Een groepje van vijf reageerde nogal agressief en trakteerde de burgemeester op een reeks forse verwensingen. Een 19-jarige uit Lille kreeg een proces-verbaal. De anderen konden ontkomen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil