JH De Mussenakker stelde het terras speciaal op voor enkele bewoners van vzw De Kade uit Kalmthout.
Volledig scherm
JH De Mussenakker stelde het terras speciaal op voor enkele bewoners van vzw De Kade uit Kalmthout. © Toon Verheijen

JH Mussenakker stelt terras op voor bewoners van vzw De Kade: “Zo kunnen ze onbezorgd genieten van een terrasje”

Meer/KalmthoutHet jeugdhuis Mussenakker in Meer heeft voor een kleine verrassing gezorgd voor enkele bewoners van vzw De Kade uit Kalmthout. Speciaal voor hen werd maandag het terras opgesteld. 

 1. Niet minder dan 1.170 kaarsjes voor zieke Mats in Scherpenheuvel: “Heel de kapel was verlicht”
  Brecht/Hoogstraten/Wuustwezel

  Niet minder dan 1.170 kaarsjes voor zieke Mats in Scherpen­heu­vel: “Heel de kapel was verlicht”

  Mats Stoffelen (16) zou volop het leven moeten ontdekken, maar in plaats daarvan vecht hij een verbeten strijd uit tegen kanker. Nonkel Kris Driessen besloot daarop een mountainbiketocht naar Scherpenheuvel te ondernemen om geld in te zamelen voor de ultieme droom van zijn neefje: een eigen geluidsstudio op zijn kamer. En voor elke steunbetuiging zou er een kaarsje gebrand worden. Het werden er 1.170...
 2. Protest tegen enorme besparingen bij de Lijn: "1 op 4 Kempense bushaltes verdwijnt. Dit is een aanval op ons openbaar vervoer”
  Kempen

  Protest tegen enorme besparin­gen bij de Lijn: "1 op 4 Kempense bushaltes verdwijnt. Dit is een aanval op ons openbaar vervoer”

  De Lijn gaat vanwege besparingen opnieuw snoeien in het aantal bushaltes in Vlaanderen. In de Kempen alleen al zouden er 502 haltes verdwijnen, ongeveer een kwart van het huidige aantal. Momenteel is het echter nog niet bekend om welke haltes het precies gaat, maar toch voert de PVDA nu al actie. “Het lijkt haast wel of de Vlaamse regering wil dat niemand nog gebruikmaakt van het openbaar vervoer.”