Jarne Broes maakte iets vroeger dan verwacht zijn droom waar.
Volledig scherm
Jarne Broes maakte iets vroeger dan verwacht zijn droom waar. © Toon Verheijen

Jarne (19) start webshop met kristallen en stenen: “Droom sneller uitgekomen dan verwacht”

MinderhoutStudent KMO-management aan de Karel de Grote Hogeschool Jarne Broes (19) had altijd al de bedoeling om zelf een zaak te starten. Tijdens corona geraakte Jarne in de ban van stenen, kristallen en mineralen en startte hij zijn eigen webshop www.lapisstenen.be. Dit weekend organiseert hij (voorlopig) eenmalig een fysiek winkeltje in de woning van zijn mama. “Klanten eens zien en hun verhalen horen: ik kan er alleen nog maar van bij leren", zegt de jonge ondernemer.

  1. Parenclub Club Amai opent deuren uur vroeger om van alle klanten CST te controleren én zelftest te laten afnemen: “Mét mondmasker zou het voor ons weer deuren dicht zijn”
    Meer

    Parenclub Club Amai opent deuren uur vroeger om van alle klanten CST te controle­ren én zelftest te laten afnemen: “Mét mondmasker zou het voor ons weer deuren dicht zijn”

    Bij parenclub Club Amai wachtten ze gespannen af wat de extra maatregelen zouden betekenen voor hun. Nu het mondmasker niet verplicht is voor wanneer een zelftest wordt afgenomen, halen ze toch een beetje opgelucht adem “We hebben heel veel zelftesten gekocht. Klanten zullen dus eerst groen licht moeten krijgen én een negatieve test afleggen. Pas dan mogen ze binnen.”