Enkele beelden gemaakt door Nancy Faes uit Hoogstraten van de F16's boven de Noorderkempen.
Volledig scherm
Enkele beelden gemaakt door Nancy Faes uit Hoogstraten van de F16's boven de Noorderkempen. © Nancy Faes

Inwoners Noorderkempen opnieuw getrakteerd op spectaculaire beelden van straaljagers en tankvliegtuig

Inwoners van de Noorderkempen werden donderdagmiddag opnieuw opgeschrikt door heel laagvliegende straaljagers en een tankvliegtuig. Het gaat nog altijd om een oefening met een nieuw tankvliegtuig te gaan van de militaire luchthaven van Eindhoven.

 1. Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenisstraf kreeg”
  PREMIUM

  Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenis­straf kreeg”

  Veertig jaar zou Melissa Van Loo maandag zijn geworden. Maar het meisje (17) uit Turnhout werd in april 1998 op gruwelijke wijze onthoofd door haar vriendje Sam B. (20). Om zeker te zijn dat hij de duivel uit haar zou verdrijven, probeerde hij nadien haar hersenen door te spoelen. Aanvankelijk huiverden haar zussen bij de gedachte dat de moordenaar geïnterneerd zou worden. Na een ontmoeting met Sam B. zijn ze maar wat blij dat deze beslissing werd genomen. Samen met Janica en Saskia Van Loo blikken we terug op die zwarte dag en de ontmoeting met de moordenaar van hun zus. “Je hebt er niks aan om de rest van je leven te teren op haat.”
 2. Topslagerij Millevaches opent nieuwe vestigingen in Hoogstraten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

  Topslage­rij Milleva­ches opent nieuwe vestigin­gen in Hoogstra­ten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

  De gekende slagerij-atelier Millevaches met vestigingen op ’t Eilandje in Antwerpen en de Turnhoutsebaan in Schilde opent dit jaar nog twee nieuwe vestigingen in de Noorderkempen. De winkels openen in november op de Vrijheid in Hoogstraten en tegenover het oude gemeentehuis in Westmalle. “Het vlees, de charcuterie, de verse bereidingen: alles wordt gemaakt van onze eigen runderen van onze boerderij in Frankrijk”, vertellen Peter Van Hulle, Eric Electeur en Tom Drubbel.