Nancy en André maken van hun huisje in Meer elk jaar een echt kersthuis.
Volledig scherm
Nancy en André maken van hun huisje in Meer elk jaar een echt kersthuis. © Toon Verheijen

IN BEELD. Nancy en André maken van hun kleine huisje één groot kersttafereel: “Kerst is warmte en gezelligheid en dat willen we uitstralen”

HoogstratenEr zijn nog zekerheden in het leven, en dat Nancy en André van hun huisje in de Lokbosstraat in Meer één groot kerst- en wintertafereel maken, is er daar één van. Voor de vijftiende keer ondertussen al en stiekem hopen ze dit jaar toch weer wat bezoekers te mogen ontvangen. “We hebben dit jaar ook de gevel van onze buurman mee versierd. Hij vroeg er zelf om”, lachen Nancy (56) en André (75). Wij werden er met open armen ontvangen en het loont echt de moeite voor wie van kerstsfeer houdt.

  1. Slachtoffer van home invasion ‘werd gedwongen’ tot hulp bij drugslabo's: hij riskeert nu 6 jaar cel
    PREMIUM
    Oud-Turnhout/Merksplas

    Slachtof­fer van home invasion ‘werd gedwongen’ tot hulp bij drugsla­bo's: hij riskeert nu 6 jaar cel

    Een 46-jarige man uit Oud-Turnhout dreigt in zijn eentje te moeten opdraaien voor twee drugslabo’s in Merksplas en Oud-Turnhout. De man zegt dat hij gedwongen werd om mee te werken aan de labo’s waar onder andere crystal meth werd gemaakt. “Anders zou de drugsbende geweld gebruiken tegen vrouw en kinderen.” Toch stond de man als enige beklaagde terecht. Hij riskeert 6 jaar cel.