Groenten & Bloemen in Hoogstraten
Volledig scherm
Groenten & Bloemen in Hoogstraten © Toon Verheijen

IN BEELD. Geen overrompeling, maar toch trotseren heel wat mensen de regen voor Groenten & Bloemen

HoogstratenDe 23ste editie van Hoogstraten in Groenten & Bloemen is letterlijk een beetje in het water gevallen, maar toch trotseerden nog heel wat mensen de regen om een blik te werpen op de dertig kunstwerken die Tom De Houwer, zijn team van ontwerpers en de vele vrijwilligers in elkaar hebben gestoken.

 1. Taeymans Coffee Roasters organiseert twee weekends grote kerstmarkt, zussen Pauline en Annelore openen pop-up van kledingwebshop Loreline: “We willen hier gezelligheid brengen”
  Hoogstraten

  Taeymans Coffee Roasters organi­seert twee weekends grote kerstmarkt, zussen Pauline en Annelore openen pop-up van kledingweb­shop Loreline: “We willen hier gezellig­heid brengen”

  Jurgen Taeymans van Taeymans Coffee Roasters organiseert in de weekends van 10, 11 en 17, 18 december een grote kerstmarkt in en rond zijn winkel aan de Meerseweg. Een twintigtal lokale handelaars en kunstenaars hebben al toegezegd om een of meerdere dagen te komen. Tegelijkertijd hebben de zussen Pauline en Annelore Broos er hun pop-upwinkel Loreline geopend met de hulp van mama Marleen. “Kerst is de tijd van gezelligheid en dat willen we hier creëren”, klinkt het.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.