Het Hoogstraats Zwemteam (HoZT) wist vijf medailles te halen, allemaal dankzij Elina Van de Cloot. Maar ook Jill Graham, Ayla Willaert en Joseph Van Wellen gaven het beste van zichzelf.
Volledig scherm
Het Hoogstraats Zwemteam (HoZT) wist vijf medailles te halen, allemaal dankzij Elina Van de Cloot. Maar ook Jill Graham, Ayla Willaert en Joseph Van Wellen gaven het beste van zichzelf. © RV

HoZT zwemt vijf medailles bij elkaar (met dank aan 11-jarige) Elina Van de Cloot

HoogstratenHet Hoogstraats Zwemteam (HoZT) heeft in het zwembad Wezenberg voor een unieke prestatie gezorgd en dan vooral via zwemster Elina Van de Cloot. Zij zorgde voor de vijf medailles die de club mee naar huis nam. Een mooi cadeau voor de club die vijf jaar bestaat.

  1. Den Berk Délice breidt nog verder uit: overname van teler in Merksplas en gloednieuwe sorteercentrale in Hoogstraten
    Hoogstraten/Herentals/Merksplas/Rijkevorsel/Oud-Turnhout

    Den Berk Délice breidt nog verder uit: overname van teler in Merksplas en gloednieu­we sorteercen­tra­le in Hoogstra­ten

    Het succesverhaal van Den Berk Délice gaat verder. Het grote tomatenbedrijf met verschillende teelbedrijven verspreid over de regio heeft nu een gloednieuwe sorteercentrale gebouwd in Hoogstraten. Daarnaast nam het ook nog het bedrijf Truyenberg over in Merksplas. In Rijkevorsel kwam dan weer 8 hectare belichte serres bij. “Wij moeten als bedrijf ook duurzaamheid nastreven”, klinkt het.