Goud voor de afwisselingsploeg uit Hoogstraten.
Volledig scherm
Goud voor de afwisselingsploeg uit Hoogstraten. © HOZT

Hoogstratens Zwem Team zwemt maar liefst 18 medailles bij elkaar op Belgische jeugdkampioenschappen

HoogstratenAfgelopen weekend scheerde het Hoogstratens Zwem Team (HOZT) hoge toppen op de Belgische jeugdkampioenschappen zwemmen te Genk. De ploeg ging naar huis met een indrukwekkende achttien medailles, en dat terwijl trainer Olivier Pingnet hoopte op ‘maar’ vijf à acht podiumplaatsen. “Ongezien”, klinkt het trots bij de club.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.