Voetbalclub Hoogstraten VV lanceert een eigen gin.
Volledig scherm
Voetbalclub Hoogstraten VV lanceert een eigen gin. © RV

Hoogstraten VV lanceert eigen gin ‘Onze Rooikens’

HoogstratenVoetbalclub Hoogstraten VV en de Coöperatie Hoogstraten hebben de handen in elkaar geslagen voor een eigen gin. Die kreeg de toepasselijke naam ‘Onze Rooikens’ zoals de ploeg genoemd wordt. 

 1. Kempense voetbalfans genieten van Rode Duivels: “Iets minder uitbundig dan vroeger, maar de sfeer zit opperbest!”
  Kempen

  Kempense voetbal­fans genieten van Rode Duivels: “Iets minder uitbundig dan vroeger, maar de sfeer zit opperbest!”

  Net zoals de Rode Duivels het Europees Kampioenschap met een zege begonnen door met 3-0 van Rusland te winnen, startten ook de voetbalfans uit onze regio hun voetbalfeest op een positieve manier. Verspreid over de hele Kempen zakten supporters af naar verschillende zomerbars en terrassen om de wedstrijd op groot scherm bij te wonen. Ook in Herentals, Westerlo, Grobbendonk en Vorselaar genoot men van de eerste zege van ons nationale elftal.
 2. Op een zucht van erkenning als Unesco Werelderfgoed: “Op het lijstje tussen de Chinese Muur en de Acropolis: dat is de Champions League!”
  PREMIUM
  Wortel/Merksplas

  Op een zucht van erkenning als Unesco Werelderf­goed: “Op het lijstje tussen de Chinese Muur en de Acropolis: dat is de Champions League!”

  De kans dat Wortel Kolonie samen met drie Nederlandse koloniën eind juli definitief erkend zal worden als Unesco Wereldergoed, is weer wat groter geworden. ICOMOS, de organisatie die het Werelderfgoedcomité moet adviseren, heeft een positief advies gegeven. “In hetzelfde lijstje staan als de Chinese Muur en de Acropolis. Dat is de Champions League van de erkende landschappen”, lacht Philippe De Backer van Kempens Landschap.