Rode Duivelfans kijken in spanning naar de match tegen Italië.
Volledig scherm
Rode Duivelfans kijken in spanning naar de match tegen Italië. © Toon Verheijen

Hoogstraten kijkt vol spanning naar België-Italië

HoogstratenHet lijkt wel de belangrijkste match van de eeuw. Alle ogen zijn gericht op onze Rode Duivels en de spanning is duidelijk voelbaar, ook in Hoogstraten. 

 1. Zaal ‘t Markenhof ondergaat metamorfose: “Vrijwilligers hebben 70 ton puin naar buiten gehaald”
  Minderhout

  Zaal ‘t Markenhof ondergaat metamorfo­se: “Vrijwilli­gers hebben 70 ton puin naar buiten gehaald”

  ’t Markenhof in Minderhout heeft het voorbije jaar een ware metamorfose ondergaan. Een jaar na de oproep tot een winwin-lening om de nodige renovatiewerken te kunnen uitvoeren, hebben vele vrijwilligers (en enkele aannemers) de zalen volledig vernieuwd. Met de lening werd 120.000 euro opgehaald. “We zijn onze vrijwilligers zo ontzettend dankbaar, want zonder hen had het nooit gekund”, zegt Luc Hertoghs van ’t Markenhof.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.