Er vindt opnieuw een veldtoertocht plaats in Hoogstraten
Volledig scherm
Er vindt opnieuw een veldtoertocht plaats in Hoogstraten © RV

Hoogstraatse Wielertoeristen organiseren opnieuw hun jaarlijks veldtoertocht

HoogstratenNa een jaar onderbreking organiseert HWT opnieuw haar jaarlijkse veldtoertocht. Uitvalsbasis is opnieuw het Klein Seminarie. Het drankje achteraf valt wel weg, maar er zijn uiteraard nog horecazaken in Hoogstraten waar altijd een glas gedronken kan worden.

 1. Van winkelkarren over opblaaspop en voetbalgoal tot caravan: Poortje Pik in Rijkevorsel leeft als nooit tevoren
  Play
  Rijkevorsel

  Van winkelkar­ren over opblaaspop en voetbal­goal tot caravan: Poortje Pik in Rijkevor­sel leeft als nooit tevoren

  Gele en grijze containers, tientallen winkelkarretjes, een caravan, opblaasbare poppen, verkeersborden, fietsen en zelfs een dugout van een voetbalveld en een voetbalgoal. De deelnemers aan Poortje Pik in Rijkevorsel hebben zich zaterdagnacht flink laten gaan. “Een traditie zeggen ze, maar dit gaat er volgens mij toch een beetje over”, klinkt het bij een van de ‘toeschouwers’.
 2. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.