Ibi Zsabo van Iep Deszign uit Hoogstraten heeft samen met Mac Ryan Borduuratelier uit Minderhout de nieuwe tasjes voor de epitoga's van de KU Leuven mogen maken.
Volledig scherm
Ibi Zsabo van Iep Deszign uit Hoogstraten heeft samen met Mac Ryan Borduuratelier uit Minderhout de nieuwe tasjes voor de epitoga's van de KU Leuven mogen maken. © Toon Verheijen

Hoogstraatse ondernemers maken tasjes voor eredoctoraten KU Leuven: “Enorm vereerd met deze opdracht”

Hoogstraten/Minderhout/LeuvenIep Deszign uit Hoogstraten en Mac Ryan Borduuratelier uit Minderhout, twee ondernemers die de pure ambacht hoog in het vaandel dragen, hebben de nieuwe hoezen mogen maken voor de epitoga’s die de KU Leuven jaarlijks uitreikt aan mensen die een eredoctoraat krijgen. “Dat we uit verschillende kandidaten zijn gekozen, maakt ons wel trots. Blijkbaar staat Barack Obama op het lijstje om ooit een eredoctoraat te krijgen. Stel je voor”, knipoogt Ibi Szabo van Iep Deszign.

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Bo Van Spilbeeck doet temperatuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Bo Van Spilbeeck doet tempera­tuur stijgen in De Omgekeerde Wereld: "Kom straks maar eens naar mijn loge"

 2. Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmaskers!
  Play

  Miss Israël draagt jurk gemaakt uit... mondmas­kers!