De Hoogstraatse boeren tonen hun gezicht.
Volledig scherm
De Hoogstraatse boeren tonen hun gezicht. © RV

Hoogstraatse boeren tonen hun gezicht: “Lekker gegeten vandaag? Bedank eens een boer”

HoogstratenDe Hoogstraatse boeren en tuinders zijn met een opvallende campagne gestart. Nadat ze eind vorig jaar al een ludieke actie hielden rond Sinterklaas en er recent overal ‘gele borden' verschenen met de boodschap ‘aanvraag tot zekerheid, ruimte om te ondernemen en waardering’, verschijnen er nu overal grote affiches waarop de boeren en tuinders zichzelf tonen.

 1. Familiebedrijf Leemans neemt na zestig jaar nieuwe toonzaal in gebruik: “Ons vader heeft nog de goedkeuring gegeven”
  Merksplas/Meer

  Familiebe­drijf Leemans neemt na zestig jaar nieuwe toonzaal in gebruik: “Ons vader heeft nog de goedkeu­ring gegeven”

  Het nog rasechte familiebedrijf Leemans zet een nieuwe stap in de bijna 60-jarige geschiedenis. Net geen 59 jaar geleden startten Louis Leemans en zijn echtgenote Jose van Eersel een schrijnwerkerij en een klein winkeltje in de veranda. Zes decennia later staat de tweede en derde generatie aan het roer en is er een splinternieuwe toonzaal van meer dan 5.000 vierkante meter neergezet. “Gelukkig was Louis een durver en ondernemer, want anders hadden we deze mogelijkheid nooit gehad.”
 2. Inspiration Decor koopt iconische danskooi Highstreet: “Als we terug mogen feesten, hebben we iets uniek dat we kunnen aanbieden”
  PREMIUM
  Malle/Hoogstraten

  Inspirati­on Decor koopt iconische danskooi Highstreet: “Als we terug mogen feesten, hebben we iets uniek dat we kunnen aanbieden”

  De legendarische danskooi van discotheek Highstreet, waar menig schaarsgeklede danseres of een ietwat aangeschoten gast(e) van de discotheek al eens een dansje in waagde, is gekocht door Inspiration Decor uit Malle. Het bedrijf verhuurt unieke decorstukken of hele decors voor wie eens een flink feestje wil organiseren of organiseert zelf de feesten in het thema die de gasten kiezen. “We gaan zelfs replica’s laten maken van de danskooi”, vertelt Rudy Van Nuffelen. Toch een beetje een lichtpunt in een voor de rest economisch dramatisch jaar.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen