Zonder boeren geen bier. Een van de spandoeken van de Hoogstraatse boeren langs de route naar de Antilliaanse Feesten
Volledig scherm
Zonder boeren geen bier. Een van de spandoeken van de Hoogstraatse boeren langs de route naar de Antilliaanse Feesten © Toon Verheijen

Hoogstraatse boeren houden symbolische actie op route naar Antilliaanse Feesten met spandoeken: “Zonder boeren geen... bier, eten, festival, camping”

Hoogstraten/MinderhoutDe Hoogstraatse boeren hebben dinsdagavond op verschillende plaatsen langs de wegen naar de festivalweide van de Antilliaanse Feesten spandoeken geplaatst met enkele korte boodschappen. Maar ze besluiten ook telkens met de positieve boodschap: De Hoogstraatse boeren wensen u fijne Antilliaanse Feesten!”

  1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
    Mijntelco

    Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

    In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.