Het Hoogstraats Zwemteam wist heel wat medailles weg te kapen.
Volledig scherm
Het Hoogstraats Zwemteam wist heel wat medailles weg te kapen. © RV

Hoogstraats Zwemteam kaapt 21 medailles weg

HoogstratenHet Hoogstraats Zwemteam (HoZT) heeft straffe toeren uitgehaald op de provinciale kampioenschappen voor de jeugd in De Wezenberg. Ze gingen er aan de haal met maar liefst 21 medailles.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Parenclub Club Amai opent deuren uur vroeger om van alle klanten CST te controleren én zelftest te laten afnemen: “Mét mondmasker zou het voor ons weer deuren dicht zijn”
  Meer

  Parenclub Club Amai opent deuren uur vroeger om van alle klanten CST te controle­ren én zelftest te laten afnemen: “Mét mondmasker zou het voor ons weer deuren dicht zijn”

  Bij parenclub Club Amai wachtten ze gespannen af wat de extra maatregelen zouden betekenen voor hun. Nu het mondmasker niet verplicht is voor wanneer een zelftest wordt afgenomen, halen ze toch een beetje opgelucht adem “We hebben heel veel zelftesten gekocht. Klanten zullen dus eerst groen licht moeten krijgen én een negatieve test afleggen. Pas dan mogen ze binnen.”