HOZT behaalde knappe resultaten.
Volledig scherm
HOZT behaalde knappe resultaten. © RV

Hoogstraats Zwem Team behaalt veertien podiumplaatsen met elf deelnemers

HoogstratenHet Hoogstratens Zwem Team heeft afgelopen weekend de tweede plaats weten te veroveren in de clubranking van het Vlaams Zomercriterium. Een opmerkelijke prestatie voor de jonge en kleine club, die enkel grote fusieclub BRABO (Antwerpen) voor zich moest dulden.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstraten: “Na alle tegenslagen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”
  voetbal eerste nationale

  Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstra­ten: “Na alle tegensla­gen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”

  Als Hoogstraten zich nog wil redden, zal het toch dringend punten moeten beginnen pakken. Te beginnen zondag op bezoek bij het nummer veertien uit de stand Tienen. De Rooikens kunnen daarvoor in de dug-out wel niet rekenen op coach Frank Belmans, die begin deze week te horen kreeg dat hij tot 31 december geschorst is.
 1. Bistro Kotee baadt in kerstsfeer: “We gaan tijdens de feestdagen maximaal open”
  Gooreind

  Bistro Kotee baadt in kerstsfeer: “We gaan tijdens de feestdagen maximaal open”

  De uitbaters van Bistro Kotee in Gooreind hebben hun zaak ondergedompeld in ware kerstsfeer. Waar je ook gaat zitten in de kleine maar gezellige zaak van Koen en Natasja Verberck kan je wel iets van kerstversiering bewonderen. En uiteraard zijn ook de volledig zelfgemaakte taarten en biscuits van Natasja in het thema zoals een kerstbusch in de vorm van een kerststalletje. “We gaan ook op de feestdagen open, want dit is dé periode van het jaar om gezelligheid te creëren”, zeggen Koen en Natasja.
 2. Vriendjes verkopen ‘Warme Kaartjes’ voor hun zieke kameraadjes Lou en Sete: “We willen nog heel lang samen met hen plezier maken”
  PREMIUM
  Loenhout

  Vriendjes verkopen ‘Warme Kaartjes’ voor hun zieke kameraad­jes Lou en Sete: “We willen nog heel lang samen met hen plezier maken”

  Zes vriendjes uit Loenhout hebben ook dit jaar weer besloten om deze najaarsperiode zelfgemaakte ‘Warme Kaartjes’ te verkopen. De opbrengst van hun geweldige actie gaat naar hun zieke kameraadjes Lou (9) en Sete (11), die allebei aan een zeldzame ziekte lijden. De twee vorige jaren bracht hun actie respectievelijk 3.115 en 5.000 euro op. “We hopen stiekem dat we zelfs meer kunnen ophalen”, zeggen ‘De Zes’ die hier hun warme actie toelichten.