Hof ter Smisse doet nog verder tot eind 2021, maar houdt er dan mee op als feestzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Hof ter Smisse doet nog verder tot eind 2021, maar houdt er dan mee op als feestzaal. © Toon Verheijen

Hof ter Smisse sluit eind 2021 na dertig jaar de deuren: “Hopelijk kunnen we nog een paar feesten organiseren”

HoogstratenDertig jaar lang heeft Vandersmissen Feestservice de feestzaak Hof ter Smisse uitgebaat op de Vrijheid in Hoogstraten, maar verhaal stopt eind 2021. Marc, Hilde en de twee dochters willen zich volledig op het cateringverhaal storten. “Maar we hopen toch stilletjes om dit jaar nog een paar feesten te kunnen geven”, vertelt Hilde Verheyen. De site is verkocht aan Dego Algemene Bouwwerken die er samen met de site van Bloemenboetiek een woonproject gaat realiseren.

 1. Onze weekendtips voor de Kempen: verjaardagsfeest van Pakawi Park, wereldfeest en gezellige gezinsnamiddag
  PREMIUM
  kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: verjaar­dags­feest van Pakawi Park, wereld­feest en gezellige gezinsna­mid­dag

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Aan feesten dit weekend geen gebrek. Dierentuin Pakawi Park in Olmen (Balen) viert haar derde verjaardag en ook in Zoerle-Parwijs (Westerlo), Arendonk en Geel wordt er lustig op los gefeest. In Merksplas kan je dan weer het goede doel steunen.
 2. Dakwerker in Meer twee keer slachtoffer van inbraak, ook in Hoogstraten sprake van overlast: “We zijn het echt beu”
  Meer/Hoogstraten

  Dakwerker in Meer twee keer slachtof­fer van inbraak, ook in Hoogstra­ten sprake van overlast: “We zijn het echt beu”

  Dakwerker Dave Adriaenssen uit Meer is het beu. Op zes maanden tijd zijn inbrekers aan de haal gegaan met meer dan 25.000 euro aan materiaal. Ook bij andere zelfstandigen in Meer en omstreken werden de voorbije maanden voor vele duizenden euro’s materialen gestolen. Afgelopen weekend was het eveneens prijs op de eerste zondag van Heilig Bloed. Daar werden al minstens drie elektrische fietsen gestolen en was er ook sprake van verschillende vechtpartijen.
 3. Bloemenboetiek sluit na 42 jaar de deuren: “Een grote dankuwel voor ons personeel en onze klanten”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Bloemenboe­tiek sluit na 42 jaar de deuren: “Een grote dankuwel voor ons personeel en onze klanten”

  Paul Donckers en Karin Gillis, beiden 60, stoppen eind augustus definitief met hun zaak Bloemenboetiek op de Vrijheid. Niet minder dan 42 jaar hebben ze mensen blij gemaakt of een beetje troost geboden met bloemen, planten of een decoratiestuk. De hele site en het aanpalende huis is verkocht aan projectontwikkelaar Dego uit Hoogstraten. Die zal daar samen met de site van Hof ter Smisse ernaast een woonproject realiseren.