Hof ter Smisse doet nog verder tot eind 2021, maar houdt er dan mee op als feestzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Hof ter Smisse doet nog verder tot eind 2021, maar houdt er dan mee op als feestzaal. © Toon Verheijen

Hof ter Smisse sluit eind 2021 na dertig jaar de deuren: “Hopelijk kunnen we nog een paar feesten organiseren”

HoogstratenDertig jaar lang heeft Vandersmissen Feestservice de feestzaak Hof ter Smisse uitgebaat op de Vrijheid in Hoogstraten, maar verhaal stopt eind 2021. Marc, Hilde en de twee dochters willen zich volledig op het cateringverhaal storten. “Maar we hopen toch stilletjes om dit jaar nog een paar feesten te kunnen geven”, vertelt Hilde Verheyen. De site is verkocht aan Dego Algemene Bouwwerken die er samen met de site van Bloemenboetiek een woonproject gaat realiseren.

 1. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

  De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!
 2. Nonkel fietst 200 kilometer voor neefje Mats die tegen kanker vecht: “Dank aan iedereen om zijn droom mee te realiseren”
  Sint-Lenaarts/Loenhout/Hoogstraten

  Nonkel fietst 200 kilometer voor neefje Mats die tegen kanker vecht: “Dank aan iedereen om zijn droom mee te realiseren”

  Mats Stoffelen (16) zou volop het leven moeten ontdekken, maar in plaats daarvan vecht hij een verbeten strijd uit tegen kanker. Om niet zomaar aan de zijlijn te blijven staan, besloot nonkel Kris Driessens om zijn grote droom waar te maken: een eigen geluidsstudio op zijn kamer zodat hij zijn hobby om filmpjes in te spreken kan beoefenen. “Voor iedereen die de tocht van mij en enkele vrienden steunt, beloof ik zondag een kaarsje te branden. Ik heb de pastoor al gewaarschuwd: het worden er veel”, lacht Kris. “En voor iedereen die al gesteund heeft: een dikke, heel dikke merci.”
 3. Bloemenboetiek sluit na 42 jaar de deuren: “Een grote dankuwel voor ons personeel en onze klanten”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Bloemenboe­tiek sluit na 42 jaar de deuren: “Een grote dankuwel voor ons personeel en onze klanten”

  Paul Donckers en Karin Gillis, beiden 60, stoppen eind augustus definitief met hun zaak Bloemenboetiek op de Vrijheid. Niet minder dan 42 jaar hebben ze mensen blij gemaakt of een beetje troost geboden met bloemen, planten of een decoratiestuk. De hele site en het aanpalende huis is verkocht aan projectontwikkelaar Dego uit Hoogstraten. Die zal daar samen met de site van Hof ter Smisse ernaast een woonproject realiseren.