Het Hoogstraten van Thibault Christiaensen

Sinds kort hoor je de Kempense stem van Thibault Christiaensen op Studio Brussel in zijn rubriek ‘Rock en Ros’, als je die nog niet gehoord had bij zijn band Equal Idiots. In 2017 geraakte hij best ver in ‘De Slimste Mens’, en dat terwijl hij nog een master Taal- en Letterkunde afwerkte. De Hoogstratenaar is goed bezig, maar blijft met de voetjes op de Kempense grond. “Hoogstraten zit in mijn hart, en met uitbreiding de hele Kempen. Ik ben trots op Hoogstraten: iedereen denkt dat het een dorp is, maar eigenlijk is het officieel een stad. Je hebt winkels en cafés, maar op vijf minuten rijden zit je in het groen. Dat vind ik zo fijn aan de Kempen.”

  1. Emotionele oproep van burgemeester Marc Van Aperen: “Respecteer alsjeblieft alle regels. Alleen samen kunnen we dit virus overwinnen”
    Hoogstraten

    Emotionele oproep van burgemees­ter Marc Van Aperen: “Respecteer alsje­blieft alle regels. Alleen samen kunnen we dit virus overwinnen”

    De voltallige gemeenteraad keurde maandagavond het burgemeestersbesluit goed om het dragen van mondmaskers te verplichten op begraafplaatsen tot 3 november. Maar tegelijkertijd deed Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft) een emotionele oproep. “Respecteer alsjeblieft de regels, alleen samen kunnen we het overwinnen.” De burgemeester doet ook vooral een oproep naar warenhuizen en maakt bekend dat er een campagne in de maak is naar jeugd toe.