Het nieuwe logo van van de hand van Lieve Boeykens.
Volledig scherm
Het nieuwe logo van van de hand van Lieve Boeykens. © RV

Heilig Bloedprocessie heeft voor het eerst in 367 jaar een logo

Heel Hoogstraten maakt zich weer op voor de jaarlijkse Heilig Bloedfeesten. De eerste foorkramers staan er al sinds donderdag. Het Heilig Bloedcomité pakt dit jaar ook uit met een primeur. Kunstenares Lieve Boeykens heeft speciaal voor de Heilig Bloedprocessie een nieuw logo ontwikkeld, het eerste sinds de processie in 1652 voor de eerste keer uitging. Na 367 jaar dus.

 1. Prachtig staaltje creativiteit maar BMX’ers moeten zelfgebouwd parcours afbreken: “Anders dwangsom tot 100 euro per dag”
  PREMIUM
  Ravels

  Prachtig staaltje creativi­teit maar BMX’ers moeten zelfge­bouwd parcours afbreken: “Anders dwangsom tot 100 euro per dag”

  Maandenlang hebben ze er met zes BMX’ers aan gewerkt. Nu hebben ze nog tot het einde van het jaar om hun prachtig freestyle parcours af te breken. Anders moeten ze een dwangsom tot 100 euro per dag betalen aan het Agentschap Natuur en Bos. “Ongelooflijk. We hebben dit stukje grond zelf gekocht en het bos in ere hersteld. Hier steken meer dan 1.300 werkuren in. Dit is een ramp voor de BMX-wereld in België”, zegt David Hermans.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren