Het Oktoberfestival in Hoogstraten was - opnieuw - een gigantisch succes. En hoog bezoek met Dimitri Vegas en Anouk Matton die op bezoek kwamen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Oktoberfestival in Hoogstraten was - opnieuw - een gigantisch succes. En hoog bezoek met Dimitri Vegas en Anouk Matton die op bezoek kwamen. © Oktoberfestival Noorderkempen

Grootste Oktoberfest van Vlaanderen blijft groeien: “Het succes? Een volksfeest pur-sang”

HoogstratenNa een onderbreking van een jaar was het afgelopen weekend weer ‘vollenbak' ambiance in een van de hallen van de Coöperatie Hoogstraten. Verspreid over twee dagen kwamen zo’n 6.500 mensen genieten van een stevige pint en Vlaamse schlagers op Oktoberfestival Noorderkempen. Zelfs Anouk Matton en Dimitri Vegas kwamen een glas meedrinken. De data voor volgend jaar liggen al vast. “Waarom het zo’n succes is? Oktoberfest is een puur volksfeest. Laagdrempeliger kan het bijna niet zijn.” Volgend jaar strijkt de organisatie neer in Hoogstraten, Herentals, Antwerpen én Gent. En er lopen gesprekken in Nederland.

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.