Tom De Houwer.
Volledig scherm
Tom De Houwer. © Peter Vanderveken

Géén ‘Hoogstraten in groenten & bloemen’ door gezondheid van ontwerper Tom De Houwer

HoogstratenDe openluchttentoonstelling ‘Hoogstraten in groenten & bloemen’ zal in 2021 niet doorgaan. Wegens gezondheidsredenen kan hoofdontwerper Tom De Houwer niet verder werken aan de voorbereiding. De organisatie heeft daarom met spijt in het hart beslist om de 23ste editie te verplaatsen naar 2022.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Tuincentrum Pelckmans sluit de deuren in Rijkevorsel: “Verouderde infrastructuur en geen toekomstperspectief laten ons geen andere keuze”
  Rijkevorsel

  Tuincen­trum Pelckmans sluit de deuren in Rijkevor­sel: “Verouderde infrastruc­tuur en geen toekomst­per­spec­tief laten ons geen andere keuze”

  Tuincentrum Pelckmans sluit na dertien jaar de vestiging aan Gammel in Rijkevorsel. In een bericht aan de toegangspoort van het filiaal halen ze als reden de verouderde infrastructuur en het ‘door de overheid geboden toekomstperspectief’ als reden. “Wij hebben geen andere keuze, maar we danken onze klanten en hopen ze in onze andere vestigingen terug te zien”, klinkt het. Begin november sluit de zaak definitief.
 3. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.