Een spectaculair beeld donderdag in de vroege ochtend op de Vrijheid in Hoogstraten.
Volledig scherm
Een spectaculair beeld donderdag in de vroege ochtend op de Vrijheid in Hoogstraten. © Toon Verheijen

En plots vliegt er een Knikmops door de lucht...

HoogstratenIs het een vogel ? Is het een vliegtuig ? Nee dat is het niet. Het is... een Knikmpos die daar door de lucht vliegt. 

 1. Restaurant STERK viert tweejarig bestaan met week van de Sterk Burgers: “Tijdens een van de lockdowns mee begonnen toen we één jaar bestonden”
  Hoogstraten

  Restaurant STERK viert tweejarig bestaan met week van de Sterk Burgers: “Tijdens een van de lockdowns mee begonnen toen we één jaar bestonden”

  Christian Queritet (24) en Dylan Sevenans (22) van Restaurant STERK organiseren van woensdag 4 tot zondag 8 mei de week van de ‘STERK Burgers’ om hun tweejarig bestaan te vieren. Een uitvloeier van de takeway die ze vorig jaar tijdens de lockdown moesten doen. Mensen stonden toen aan te schuiven om de zelfgemaakte burger te proeven. “We willen er nu een traditie van maken”, klinkt het bij de twee jonge ondernemers. Ze openden hun restaurant in mei 2020, pal in de coronacrisis dus.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.