De boerenmarkt in Hoogstraten gaat voortaan iedere vrijdag door.
Volledig scherm
De boerenmarkt in Hoogstraten gaat voortaan iedere vrijdag door. © Toon Verheijen

Elke vrijdag kraakverse producten op Hoogstraatse boerenmarkt: “Sterkte van onze regio tonen”

HoogstratenLiefhebbers van kraakverse producten recht van het veld kunnen heel de zomer weer terecht op de boerenmarkt. De plaatselijke boeren en tuinders sloegen de handen in elkaar met de vrijwilligers van Ferm en kregen de steun van de stad en de provincie Antwerpen.

 1. Chill Mill Festival klaar voor eerste editie: “Dit moet een festival worden voor de Hoogstratenaren waar alles draait om sfeer, gezelligheid en uiteraard muziek”
  PREMIUM
  Minderhout

  Chill Mill Festival klaar voor eerste editie: “Dit moet een festival worden voor de Hoogstrate­na­ren waar alles draait om sfeer, gezellig­heid en uiteraard muziek”

  Met al meer dan 3.000 verkochte tickets, een festivalweide die volop vorm krijgt en vooral een aangename bende vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken lijkt niets een eerste geslaagde editie van Chill Mill Festival in de weg te staan. In totaal zullen er niet minder dan 48 artiesten vrijdag, zaterdag en zondag op de mainstage of de Giel Stage. “Chill Mill moet in de eerste plaats iets worden waar mensen de hele dag kunnen genieten van de sfeer en de muziek”, klinkt het.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. Trappistinnen uit Brecht verwachten 2.500 bezoekers voor zomerwinkel: “En we krijgen binnenkort een televisieploeg uit Polen op bezoek voor onze zepen”
  PREMIUM
  Brecht

  Trappistin­nen uit Brecht verwachten 2.500 bezoekers voor zomerwin­kel: “En we krijgen binnenkort een televisie­ploeg uit Polen op bezoek voor onze zepen”

  De Trappistinnen in Brecht organiseren komend weekend opnieuw (5, 6 en 7 augustus) hun alombekende zomerwinkel. Voor de veertiende keer alweer en deze keer zonder de coronabeperkende maatregelen. Zuster Katharina verwacht om en bij de 2.500 bezoekers verspreid over de drie dagen. En de kloosterorde krijgt binnenkort nog wat buitenlandse aandacht, want zowel een Duitse als een Poolse televisiezender willen een reportage komen maken.