Zaakvoerder Ian in de nieuwe BDSM-kamer
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerder Ian in de nieuwe BDSM-kamer © Toon Verheijen

“Een seksmarathon van 55 uur lang, dat is pas knaldrang”: parenclub Amai heropent vrijdag de deuren

MeerDe gsm van zaakvoerder Ian rinkelt voortdurend tijdens het interview. Of er nog plaats is. “Maar vol is vol”, lacht de uitbater van Club Amai in Meer. Met een seksmarathon van 55 uur bij de heropening haalde Ian begin deze maand alle krantenkoppen. Enkele gelukkigen die een plaatsje wisten te veroveren voor het weekend – van vrijdag 21 uur tot maandagochtend 4 uur – geven in het gastenboek aan dat ze er helemaal voor willen gaan. “Er zal geknald worden”, grijnst Ian. Met HLN gingen we al even een kijkje nemen op wat dit weekend ongetwijfeld een van de heetste plekjes van ons land wordt.

  1. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
    Hoogstraten

    Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

    De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.