Zaakvoerder Ian in de nieuwe BDSM-kamer
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerder Ian in de nieuwe BDSM-kamer © Toon Verheijen

“Een seksmarathon van 55 uur lang, dat is pas knaldrang”: parenclub Amai heropent vrijdag de deuren

MeerDe gsm van zaakvoerder Ian rinkelt voortdurend tijdens het interview. Of er nog plaats is. “Maar vol is vol”, lacht de uitbater van Club Amai in Meer. Met een seksmarathon van 55 uur bij de heropening haalde Ian begin deze maand alle krantenkoppen. Enkele gelukkigen die een plaatsje wisten te veroveren voor het weekend – van vrijdag 21 uur tot maandagochtend 4 uur – geven in het gastenboek aan dat ze er helemaal voor willen gaan. “Er zal geknald worden”, grijnst Ian. Met HLN gingen we al even een kijkje nemen op wat dit weekend ongetwijfeld een van de heetste plekjes van ons land wordt.

 1. Burgemeester wil intrede Sinterklaas niet verbieden: “Kinderen hebben het al zwaar genoeg gehad”
  Hoogstraten

  Burgemees­ter wil intrede Sinter­klaas niet verbieden: “Kinderen hebben het al zwaar genoeg gehad”

  Sinterklaas komt zaterdag zoals gepland naar Hoogstraten. Hij wordt er rondgereden met een huifkar en aan het stadhuis zullen zijn Zwarte Pieten het nodige snoepgoed uitdelen. Op de schoot zitten zal helaas niet kunnen. “Het gaat gewoon door in aangepaste vorm. Ik heb geen zin om alles af te pakken”, zegt burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft). Tenzij het overlegcomité van morgen daar uiteraard anders over beslist.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.