Het gemeentehuis van Hoogstraten.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Hoogstraten. © Toon Verheijen

Dit zijn de plannen voor Hoogstraten de komende vijf jaar: nieuw dienstencentrum, fietspaden en ledverlichting

Het stadsbestuur van Hoogstraten heeft het meerjarenplan 2020-2025 voorgesteld aan de gemeenteraadsleden. Het bestuur wil voorlopig nog geen investeringsbudgetten bekendmaken omdat de commissie financiën samenzitten. Het plan wordt op 16 december voorgesteld op de gemeenteraad. Zitten in de pijplijn: een cultuurhuis, rioleringswerken en de aanleg van fietspaden.

1 reactie

 • Jan Stene

  1 jaar geleden
  Mooie plannen. Zoals de laad- en los zones op de Vrijheid. Of het centrum van Hoogstraten vrachtwagen vrij. Wat is daarvan geworden ?!?
 1. Nieuwe pijpleiding loopt mogelijk doorheen gemeenten in noordrand van Antwerpen
  Stabroek/Kapellen/Kalmthout/Wuustwezel/Brecht/Schoten/Malle

  Nieuwe pijplei­ding loopt mogelijk doorheen gemeenten in noordrand van Antwerpen

  Als alles volgens planning verloopt, wordt in 2023-2024 gestart met de aanleg van een ondergrondse pijpleiding voor het transport van zuurstof en koolstofdioxide tussen de Antwerpse haven en het Duitse Ruhrgebied. Omgeving Vlaanderen heeft nog drie verschillende tracés op tafel liggen. Tot tachtig woningen zullen onteigend moeten worden. Het traject loopt sowieso door Stabroek. Twee van de mogelijke tracés lopen door Schoten. Eén van de voorgestelde leidingtrajecten passeren door Kapellen, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht en Malle.
 1. Oplichters stelen facturen uit brievenbussen om rekeningnummer te vervalsen: “Verscheidene bedrijven durven die bus nog altijd niet gebruiken”
  PREMIUM
  Ravels/Turnhout/Beerse

  Oplichters stelen facturen uit brievenbus­sen om rekening­num­mer te vervalsen: “Verschei­de­ne bedrijven durven die bus nog altijd niet gebruiken”

  De rechtbank in Turnhout boog zich woensdag over een groot dossier van facturenfraude. Maar liefst 27 beklaagden stonden terecht. De oplichting dateert van een vijftal jaar geleden. Oplichters stalen toen facturen uit brievenbussen van bpost. Ze vervalsten nadien het rekeningnummer om de nepfacturen dan terug op de post te doen richting nietsvermoedende klanten.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen