De Mosten werd voor één nacht omgetoverd in een kampeerterrein
Volledig scherm
De Mosten werd voor één nacht omgetoverd in een kampeerterrein © Toon Verheijen

De Mosten voor één nacht een campingterrein: “Dit is voor herhaling vatbaar”

MeerHet recreatiedomein De Mosten werd in de nacht van zondag op maandag voor één keer omgetoverd in een kampeerterrein. En dat vonden heel wat kinderen (en hun ouders) best wel spannend. 

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Tuincentrum Pelckmans sluit de deuren in Rijkevorsel: “Verouderde infrastructuur en geen toekomstperspectief laten ons geen andere keuze”
  Rijkevorsel

  Tuincen­trum Pelckmans sluit de deuren in Rijkevor­sel: “Verouderde infrastruc­tuur en geen toekomst­per­spec­tief laten ons geen andere keuze”

  Tuincentrum Pelckmans sluit na dertien jaar de vestiging aan Gammel in Rijkevorsel. In een bericht aan de toegangspoort van het filiaal halen ze als reden de verouderde infrastructuur en het ‘door de overheid geboden toekomstperspectief’ als reden. “Wij hebben geen andere keuze, maar we danken onze klanten en hopen ze in onze andere vestigingen terug te zien”, klinkt het. Begin november sluit de zaak definitief.