Talloze danseressen hebben in deze danskooi gestaan. Ze kan nu de uwe zijn.
Volledig scherm
Talloze danseressen hebben in deze danskooi gestaan. Ze kan nu de uwe zijn. © RV

Danskooi, unieke barmeubels, lichtreclame en een condoomautomaat: inboedel legendarische discotheek Highstreet wordt online geveild

HoogstratenDe veilingwebsite Troostwijk heeft sinds woensdag een redelijk unieke veiling opgestart. Het gaat om een heleboel interieurspullen en elektronica van de voormalige discotheek/evenementenzaal Highstreet in Hoogstraten. Wie uit pure nostalgie dus een stukje discotheekgeschiedenis in huis wil halen: dit is het moment. 

 1. Een coronaproof paasfeest: de 10 lekkerste paasbrunches op een rijtje
  PREMIUM
  REGIO MECHELEN-KEMPEN

  Een corona­proof paasfeest: de 10 lekkerste paasbrun­ches op een rijtje

  Op Pasen zitten we meestal met heel de familie samen om te genieten van een lekkere, uitgebreide brunch. Maar helaas, corona steekt er opnieuw een stokje voor. We zullen het feest ook dit jaar alleen met onze eigen gezinsbubbel kunnen vieren, maar dat hoeft de pret zeker niet te bederven. In de regio vind je namelijk genoeg handelaars die voor de gelegenheid een originele brunchbox aanbieden. Zo wordt het toch echt genieten op jouw coronaproof paasfeest!
 2. Oprichter van Highstreet na sluiting discotheek: “Je levenswerk zien verdwijnen doet pijn”
  PREMIUM

  Oprichter van Highstreet na sluiting discotheek: “Je levenswerk zien verdwijnen doet pijn”

  Discotheek Highstreet was decennialang zijn leven, maar nu ziet Fred Van Ostaeijen (67) ‘zijn’ zaak opnieuw de deuren sluiten. Voorgoed waarschijnlijk. Een einde van een tijdperk want Fred denkt eraan om het pand en de gronden te verkopen. “Je kan Nick niets verwijten. Hij heeft er de voorbije jaren een mooie en bloeiende zaak van gemaakt, maar deze coronacrisis is moordend voor onze sector.” De rechtbank van koophandel heeft HS Events deze week failliet verklaard, de bvba die de evenementen organiseerde.
 1. Na sluiting door corona, faling van uitbatingsvennootschap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Na sluiting door corona, faling van uitbatings­ven­noot­schap nu inbraak in Highstreet: “Voor duizenden euro’s materiaal weg”

  Het opsporingsbericht dat de politiezone Noorderkempen eerder op de dag verspreidde rond de inbraak in een horecazaak in Hoogstraten, gaat om de voormalige discotheek Highstreet. De daders gingen er op de dag voor Kerstmis aan de haal met duizenden euro’s aan elektronica. “Alsof het hele coronagebeuren nog niet genoeg is”, zucht Nick Jorissen.
 2. Highstreet 2.0 sluit de deuren: “Geen perspectief voor de sector. Coronacrisis doet ons de das om”
  PREMIUM

  Highstreet 2.0 sluit de deuren: “Geen perspec­tief voor de sector. Coronacri­sis doet ons de das om”

  De rechtbank van koophandel heeft HS Events failliet verklaard. Dat was de vennootschap die de voorbije jaren de evenementen in de voormalige discotheek Highstreet organiseerde. Zaakvoerder Nick Jorissen organiseerde er met de regelmaat van de klok succesvolle evenementen, maar de huidige coronacrisis doet hem de das om. “Er zijn geen perspectieven in onze sector”, klinkt het bij een zwaar teleurgestelde Jorissen.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel